Persoonlijk gesprek

Het liefst gaan wij een persoonlijk gesprek aan met de klant, omdat ik dan ter plekke gelijk de locatie en de hoeveelheid van de zonnepanelen in kan schatten. Maar ook om de technische kant zoals de meterkast locatie, de omvormer en de routebekabeling in het hele verhaal mee te kunnen nemen. Maar wat wij nog belangrijker vinden is,  dat je door een persoonlijk gesprek gelijk kunt inspelen op de wensen en behoeften van de klant.

Vraag vandaag nog een persoonlijk gesprek aan.

Offerte aanvragen

Montageteam ZonZekerFriesland

De installatie en montage van uw zonnestroominstallatie gebeurt door een vakkundige en professionele installateur, Wijbenga Technisch Bedrijf te Marrum (Friesland).

De medewerkers van dit bedrijf zijn getraind en gecertificeerd (VCA) voor het werken op hoogte. Mocht tijdens de installatie iets fout gaan dan zijn zij verzekerd voor eventuele schade ontstaan aan uw dak. Voor de werkzaamheden in de meterkast zal de elektricien alles volgens de huidige NEN 1010 aansluiten.
Zij beschikken ook over de noodzakelijke kennis en ervaring om uw installatie veilig en zeker aan te sluiten op de bestaande infrastructuur.

Hoge kwaliteit

Duurzaam moet ook echt duurzaam zijn. Daarom levert ZonZekerFriesland niets in op de kwaliteit. Wij werken uitsluitend met producten die aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen. Hierdoor bieden wij goede garanties voor op de lange termijn. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw eigen opgewekte zonne-energie.

Installatiedatum

Bij het akkoord gaan van deze offerte, wordt er in overleg met u, een passende datum voor de installatie van de zonnepanelen gezocht.

ZonZekerFriesland streeft ernaar om de installatie binnen 4-6 weken te plaatsen.

Zon Zeker Friesland

Contact

Richard Stillebroer
Tel: 06-30026758
richard@zonzekerfriesland.nl

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen