Wat doet ZonZekerFriesland?

Alle diensten en services voor u in een helder overzicht.

Het liefst gaan wij een persoonlijk gesprek aan met de klant, omdat ik dan ter plekke gelijk de locatie en de hoeveelheid van de zonnepanelen in kan schatten. Maar ook om de technische kant zoals de meterkast locatie, de omvormer en de routebekabeling in het hele verhaal mee te kunnen nemen. Maar wat wij nog belangrijker vinden is,  dat je door een persoonlijk gesprek gelijk kunt inspelen op de wensen en behoeften van de klant.

Een aantal voorbeelden die te maken kunnen hebben met betrekking tot de aanschaf van zonnepanelen. Wat doet overstappen van koken op gas, naar koken op elektriciteit voor uw zonnepanelen? Of de aanschaf van een elektrische auto? Of wilt u misschien geheel gas loos door bijvoorbeeld een warmtepomp?

Wij kijken namelijk niet alleen naar vandaag maar ook naar de toekomst.  

Ons uitgangspunt

Het uitgangspunt is een advies op maat en op locatie waarbij de klant volledig ontzorgt wordt met betrekking tot onder andere:

  • het aanmelden bij de netbeheerder
  • het regelen van de BTW teruggave
  • het 10 jaar lang monitoren van uw zonnepanelen systeem, waarbij de klant elk kwartaal via hun mail een overzicht ontvangt.

Uw voordelen

Wat zijn de voordelen voor de klant:
U heeft een persoonlijk aanspreekpunt in de regio, wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en we zijn zeer servicegericht want de klant is bij ons nog steeds koning.

Offerte aanvragen

BTW terug service

Omdat de BTW teruggave een fiscaal proces is laten wij dit voor u verzorgen door Fiscaal Administratie en Advieskantoor  SCHAT  te Damwâld die hierin gespecialiseerd is.

Zij verzorgen het gehele proces voor u en u kunt met al uw vragen bij hen terecht.

Let Op! Voor zelfstandige ondernemers gelden andere regels m.b.t. het terugvragen van de btw.

* Per 1000 Wp houdt de Belastingdienst 20 euro in die u niet als BTW teruggave ontvangt.

Zon Zeker Friesland

Contact

Richard Stillebroer
Tel: 06-30026758
richard@zonzekerfriesland.nl

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen