Zonnepanelen

In

Franeker

Ook verdienen met zonnepanelen?

Bespaar op uw energierekening

Alleen A-merk zonnepanelen

Eigen installateurs

Ontvang gratis offerte

Uw partij voor zonnepanelen

Optimaliseer je dak met ons Zonnzekerplan

Laat onze experts je begeleiden om het maximale uit je dak te halen met onze zonnepanelen. Het streven naar optimaal gebruik van duurzame energie staat centraal, zodat je aanzienlijk kunt besparen op je energiekosten.

Vraag nu je gratis ZonZekerplan aan >

two men carrying a metal sheet
two men carrying a metal sheet
man in white dress shirt and blue denim jeans sitting on white and black solar panel
man in white dress shirt and blue denim jeans sitting on white and black solar panel

Zonnepanelen van Zon Zeker Friesland

Ook in Franeker!

FRANEKER

Waarom zonnepanelen in Franeker een slimme keuze zijn

Franeker, een stad die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, biedt haar inwoners een uitstekende gelegenheid om bij te dragen aan een groenere toekomst door de aanschaf van zonnepanelen. Hoewel de lokale subsidies voor het plaatsen van zonnepanelen niet meer beschikbaar zijn, heeft Franeker nog steeds aantrekkelijke mogelijkheden voor diegenen die willen investeren in duurzame energie.

Vanaf 1 januari 2023 is er een significante financiële stimulans geïntroduceerd: de btw op de aanschaf en installatie van zonnepanelen is verlaagd naar 0%. Dit maakt het voor de inwoners van Franeker aanzienlijk voordeliger om zonnepanelen te installeren. Bovendien kunnen verenigingen van eigenaren in Franeker profiteren van gratis advies over duurzame energie, wat de overgang naar zonne-energie vergemakkelijkt.

De gemeente Franeker moedigt haar inwoners ook aan om gebruik te maken van de Energiebespaarlening, een regeling die het financieren van energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen ondersteunt. Daarnaast kunnen inwoners die geen geschikt dak hebben voor zonnepanelen zich aansluiten bij een energiecoöperatie, die in aanmerking komt voor de Subsidieregeling coöperatieve energieopwekking (SCE).

Het is duidelijk dat Franeker zich inzet voor het bevorderen van duurzame energie. De stad biedt niet alleen voorlichting over de mogelijkheden van zonnepanelen, maar zorgt ook voor modelwoningen bij grote nieuwbouwprojecten om de voordelen van isolatie en zonnepanelen te demonstreren. Dit benadrukt de toewijding van Franeker aan een duurzame leefomgeving.

Voor de inwoners van Franeker betekent dit dat ze niet alleen bijdragen aan een beter milieu, maar ook kunnen genieten van een comfortabeler wonen en een lagere energierekening. Met de huidige regelingen en de beschikbare expertise binnen de stad, is het nu een uitgelezen moment voor de inwoners van Franeker om de overstap te maken naar zonne-energie.

Franeker laat zien dat het een voorloper is op het gebied van duurzaamheid. Door de aanschaf van zonnepanelen te overwegen, kunnen de inwoners van Franeker een actieve rol spelen in deze groene revolutie en tegelijkertijd financieel voordeel behalen. Het is een win-win situatie voor zowel de inwoners als de stad zelf.

Contact ons