Ontvang Nu 10% Korting!

Met onze Laagste Prijsbelofte ben je verzekerd van de scherpste deal voor je zonne-energiesysteem. Vind je een betere prijs? Wij zorgen voor het verschil plus een bonus van 10%

Schijn een licht op je besparingen met Zon Zeker Friesland!

Ontdek de kracht van de zon en bespaar op je energierekening zonder zorgen over de prijs. Met onze Laagste Prijsbelofte ben je verzekerd van de scherpste deal voor je zonne-energiesysteem. Vind je een betere prijs? Wij zorgen voor het verschil plus een bonus van 10% van het verschil! Stap vandaag nog over op zonne-energie met Zon Zeker Friesland en geniet van duurzame besparingen.

Actie Zonnepanelen Offerte

Bij Zon Zeker Friesland garanderen we dat je nooit te veel betaalt voor je zonne-energiesystemen. Onze laagste prijsbelofte zorgt ervoor dat je altijd de beste deal krijgt. Vind je ergens anders een vergelijkbaar zonnepaneelsysteem voor een lagere prijs? Dan betalen wij het verschil terug, plus een extra 10% als dank voor je tip.

Voorwaarden voor de Laagste Prijsbelofte:

Een duidelijke offerte van een andere aanbieder met vermelding van de leverancier, prijs en productspecificaties.

Het mag geen faillissementsverkoop betreffen en de aanbieder moet in de Kamer van Koophandel vermeld staan als aanbieder en/of installateur zijn van zonnepanelen en minstens een jaar bestaan.

De aanbieder is gevestigd in Friesland

De offerte mag niet ouder zijn dan 2 weken.

Dezelfde leveringsvoorwaarden moeten van toepassing zijn.

Hoe maak je aanspraak? Neem eenvoudigweg contact op met onze via e-mail en maak een afspraak met ons.

Zon Zeker Friesland’s Laagste Prijsbelofte.